Shopee – Basic to Success(B.Malay)

Mr.Ad
(1 review)
RM89.00 RM39.95
BOOK-COVER

Apa yang anda akan belajar dan dapat?

Untuk Anda Yang Masih Tercari-cari “Port Power” Untuk Menjual Barang-Barang Anda Secara Online tetapi tidak ada idea! 

salam sejahtera!.

Saya yakin, anda mesti pernah dengar pasal Shopee kan?

Mungkin anda juga pernah beli barang di Shopee tu!
Tapi, rugilah kalau asyik keluar duit sahaja bila masuk dan guna apps Shopee tu!
Apa kata kita tukar dan buat duit pula dengan apps Shopee tu?
Caranya… Dengan kita jual barang dan jadi peniaga pula disitu!

Apa Yang Best Jual Barang Kat Shopee?.

Shopee ni lebih kurang sama je macam ebay, lelong dan juga lazada.
Ianya sebuah website marketplace! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang!

 

Bahasa mudahnya.. Shopee ini adalah sebuah PASAR! Tetapi secara online!Kalau nak cerita apa yang best jual barang kat shopee ni! Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya!Lebih-lebih lagi kalau sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram serta menggunakan Whatsapp untuk Close Sale! Memang leceh sikit kalau guna cara tu!Nak kena layan satu-satu customer untuk dapatkan sale!

 

Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah!
Tak perlu dah nak layan satu demi satu customer!Hanya perlu letak gambar produk, letak maklumat produk dan letak harga! Siap!

 

Kalau ada orang beli! Nanti akan dapat notification dari pihak Shopee!
Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp sebab dok layan customer yang belum tentu pun nak beli!Apa yang paling menarik! Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 17 juta orang sebulan!.. Iaitu kira-kira 550,000 orang sehari!

 

Apa yang lagi-lagi-lagi best pasal shopee ni! Pelawat-pelawat kat website/apps Shopee ini!
Mereka adalah golongan yang mempunyai keinginan membeli yang tinggi!
Sebab itulah mereka masuk/buka apps Shopee! Sebab nak beli barang!Tidak seperti di Facebook atau Instagram.
Di Facebook & Instagram.. kebanyakkan orang.. buka/masuk apps tersebut adalah untuk bersosial sahaja! Cuma segelintir kecil je yang masuk ke FB & Instagram untuk cari dan beli barang! Sebab tu kalau nak jual barang kat FB & Insta payah sikit.. nak kena pujuk dan belai dulu customer kat whatsapp.. barulah mereka akan beli!

Anda tidak akan rugi mengambil Kursus ini, dengan pelaburan yang minima, sekiranya anda mengikut Panduan dalam e-Kursus ini dengan betul seperti apa yang saya kongsikan, anda akan dapat membayar semula kos E-kursus ini tidak sampai seminggu pun apabila anda mula berniaga di Shopee.

Info dan ilmu di dalam ebook ini hanyalah bertujuan untuk membantu anda bermula dengan pantas tanpa anda perlu membuang masa, tenaga dan wang di dalam mencuba dan mencari-cari cara yang betul untuk mula berniaga di Shopee.Bermula sekarang dan menjana income seperti saya.

*1-4-19 Update – 100k++ stokis untuk dijual

 

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah e-Kursus ianya adalah di dalam bentuk web base.Apabila anda membeli e-Kursus ini, anda boleh belajar melalui PC/Desktop atau Telefon pintar anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Course Features

  • Lectures 28
  • Quizzes 1
  • Duration 4 Hour
  • Skill level Beginner
  • Language B.Malay
  • Students 765
  • Certificate Yes
  • Assessments Yes

Reviews

Average Rating

5
1 rating

Detailed Rating

5 Stars
100%
4 Stars
0%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Star
0%
RM89.00 RM39.95
error: Content is protected !!